Allergie informatie: Gehaktbrood met bospeen en puree
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram mager rundergehakt
- 75 gram achterham in stukjes
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 3 theelepels mosterd
- 3 eetlepels havermout
- 1/2 zakje gehaktkruiden
- 1 ei
- 3 eetlepels gehakte peterselie
- 2 bosjes bospeen
- 2 eetlepels olijfolie
- 750 gram kruimige aardappelen, geschild
- 25 gram boter
- scheut melk
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktbrood met bospeen en puree
- Allergieen informatie