Allergie informatie: Gehaktbrood Herfstnoot
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het gehakt:
- 600 gram gehakt
- 1 ei
- paneermeel
- 1 eetlepel masala (kerrie)
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 halve theelepel tijm
- 1 halve theelepel korianderzaad (gekneusd)
- 1 halve theelepel komijn
- peper
- zout
- voor de vulling:
- 1 doosje paddestoelen (kleingesneden)
- 50 gram gemalen noten naar keuze (studentenhaver kan ook)
- 1 ei
- scheutje koffiemelk
- 4 sneetjes witbrood (fijngemalen)
- peper
- zout
Meer Recepten
- Hollands gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt half-om-half, leverpastei en gember uit Frankrijk
10 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Italiaans gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt, leverpastei en basilicum uit Albanie
11 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Gehaktbrood met ei
Met gehakt half-om-half, eieren en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gehaktbrood
Met gehakt, katenspek en eieren uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Vlees - kamta2000 - Gehaktbrood met zongedroogde tomaten
Met gehakt, uien en zongedroogde tomaten uit Nederland
8 porties - 1 uur en 30 minuten
Ovenschotels - meinweg
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktbrood herfstnoot
- Allergieen informatie