Allergie informatie: Gehaktbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 half om halfgehakt
- 200 gram wortel of 1 rode paprika en 1 gele paprika
- 200 gram knolselderij
- 2 uien
- zout, peper of gehaktkruidenmix
- 4 sneetjes witbrood
- 1 deciliter melk
- 2 eetlepels worcestersaus
- 1,5 eetlepel mosterd
- 250 gram bloem
- 20 gram gist
- 1,5 deciliter melk
- 25 gram boter
- scheutje olijfolie (of zonnebloemolie)
- 5 gram zout voor deeg
Meer Recepten
- Hollands gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt half-om-half, leverpastei en gember uit Frankrijk
10 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Italiaans gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt, leverpastei en basilicum uit Albanie
11 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Gehaktbrood met ei
Met gehakt half-om-half, eieren en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gehaktbrood
Met gehakt, katenspek en eieren uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Vlees - kamta2000 - Gehaktbrood met zongedroogde tomaten
Met gehakt, uien en zongedroogde tomaten uit Nederland
8 porties - 1 uur en 30 minuten
Ovenschotels - meinweg
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktbrood
- Allergieen informatie