Allergie informatie: Gehaktbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram rundergehakt
- 200 gram lamsgehakt
- 400 gram half om half gehakt
- 25 gram boter
- 1 ui
- 2 eieren
- 50 gram broodkruim of paneermeel
- 25 gram peterselie
- 2 eetlepels basilicum
- 0,5 theelepel verse tijmblaadjes
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 2 eetlepels worcestershiresaus
- 4 eetlepels tomatenketchup
- 6 grote plakken doorregen bacon
Meer Recepten
- Hollands gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt half-om-half, leverpastei en gember uit Frankrijk
10 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Italiaans gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt, leverpastei en basilicum uit Albanie
11 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Gehaktbrood met ei
Met gehakt half-om-half, eieren en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gehaktbrood
Met gehakt, katenspek en eieren uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Vlees - kamta2000 - Gehaktbrood met zongedroogde tomaten
Met gehakt, uien en zongedroogde tomaten uit Nederland
8 porties - 1 uur en 30 minuten
Ovenschotels - meinweg
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktbrood
- Allergieen informatie