Allergie informatie: Gehaktballetjes van de pasja met tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram lamsgehakt
- 1-2 theelepels kaneel
- 1 theelepel piment
- zout
- zwarte peper
- olijfolie
- bloem
- 1 citroen
- voor de saus:
- 2 uien
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 1 theelepel kaneel
- 2 blik tomatenblokjes
- 2 theelepels suiker
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktballetjes van de pasja met tomatensaus
- Allergieen informatie