Allergie informatie: Gehaktballetjes met cantharellensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote aardappel
- 2 uien
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 takjes peterselie
- 500 gram half-om-half gehakt
- 3 eetlepels paneermeel
- 250 milliliter slagroom
- peper
- 200 gram cantharellen
- 2 lente-uitjes
- 1 eetlepel bloem
- 0,5 groentebouillon blokje
- 600 gram doperwten (diepvries)
- 2 eetlepels boter aardappelpers
- 1 ei
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktballetjes met cantharellensaus
- Allergieen informatie