Allergie informatie: Gehaktballetjes in pittige tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager rundergehakt
- 50 gram paneermeel
- 1 ei
- 1 kleingesneden ui
- 1 uitgeperst teentje knoflook
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 1 theelepel gedroogde oregano
- zout & peper
- 3 eetlepels olijfolie
- Voor de saus:
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 kleingesneden ui
- 1 fijngehakte rode paprika
- 1 fijngehakte rode peper
- 2,5 deciliter gezeefde tomaten
- 2 deciliter bouillon
- 1 laurierblad
- zout en peper .
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktballetjes in pittige tomatensaus
- Allergieen informatie