Allergie informatie: Gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 grote varkenshaasjes
- 10 teentjes knoflook, in stukjes gesneden
- 2 eetlepels rozemarijn
- 2 theelepel zwarte peper
- 2 eetlepels olijfolie
- zout naar smaak
- 100 gram winterpeen
- 300 gram knolselderij
- 300 gram aardappels
- 150 gram sjalotjes
- 100 gram cantharellen
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels tijm
- 2,5 deciliter jus of sterke bouillon
- zout
- peper naar smaak
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn
- Allergieen informatie