Allergie informatie: Gegratineerde varkensfilet met calvadossaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram vastkokende aardappels
- 2 uien
- 750 gram varkensfilet
- 2 eetlepels + een beetje olie
- zout
- peper
- 2 eetlepels bloem
- 200 gram slagroom
- 4-5 eetlepels calvados (of cognac)
- 0,5 - 1 bouillonblokje
- 75 - 100 gram kaas
- 4-6 takjes tijm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gegratineerde varkensfilet met calvadossaus
- Allergieen informatie