Allergie informatie: Gebakken lever met sperziebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 ons varkenslever per persoon
- 70 gram bloem
- 50 gram boter
- 1 runderbouillontablet
- 1 ui
- 2 ons sperziebonen per persoon
- 200 gram rozijnen
- maggi
- worcestersaus
- peper
- zout
- rijst
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gebakken lever met sperziebonen
- Allergieen informatie