Allergie informatie: Gebakken kalfslever met witlof, gefrituurde uienringen en gebakken aardappels
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de gebakken kalfslever:
- 4 stuks kalfslever à 180 gram
- 3 eetlepels bloem
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels versgemalen peper
- voor de gefrituurde uien:
- 2 uien
- 1 eetlepel bloem
- voor de witlof:
- 1 citroen
- 12 witlofstronken
- 150 milliliter kalfsfond
- olijfolie
- voor de aardappels:
- 600 gram aardappels
- 3 eetlepels boter
- olie
- 2 takjes tijm
- 1 teentje knoflook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro