Allergie informatie: Gadon uit Solo (gestoomd gehakt uit Solo)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 3 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 4 gebrande kemirinoten
- 8 peperkorrels
- 2 theelepels ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 eetlepel suiker
- 2 theelepels zout
- 2 grote eieren
- 2,5 deciliter romige, dikke santen
- djeroek poeroetblaadjes
- salamblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gadon uit solo (gestoomd gehakt uit solo)
- Allergieen informatie