Gadon met gehakt

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Schil de en doe deze in de keukenmachine.
  2. Voeg de , en laospoeder ook erbij evenals de sambal.
  3. Was de en maak deze fijn in de keukenmachine.
  4. Neem een kom en meng de en de gehakte ingrediënten goed door elkaar.
  5. Voeg daarna 1 bij het en meng goed doorelkaar.
  6. Als laatste doe je de kant en klare of santen erbij en meng je dit ook goed door elkaar.
  7. Je neemt dan bruin bakpapier, scheurt deze in 16 stukjes.
  8. Van de vorm je kleine balletjes en deze wikkel je in de kleine stukjes bakpapier.
  9. En dan doe je dit in de rijststomer tot ze gaar zijn.
25
25
25

Variaties op Gadon met gehakt

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gadon met gehakt
VariatieAantalGang
Gadon met gehakt1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Gadon met gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Lijkt mij lekker maar er worden geen hoeveelheden vermeld. Veel succec met uw receptenboek
Liny 12 februari 2016
Lijkt mij lekker maar er worden geen hoeveelheden vermeld. veel succes met uw receptenboek!
Liny 12 februari 2016
Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
jaccor 2 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
85 kcal
4%170 kcal
Vetten
5 g.
7%10 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gadon met gehakt