Allergie informatie: Fricandeau speciaal
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram fricandeau aan één stuk
- 6 grote tomaten, in stukjes
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 0,5 liter blik ananas, in stukjes en uitgelekt
- 3 grote uien, in dunne halve ringen, even geblancheerd.
- 5 eetlepels tomatenketchup
- 1 paplepel worcestersaus
- 4 eetlepels ketjap manis
- 3 theelepels maïzena
- 2 bolletjes gember, in stukjes
- 1 mespunt thijm
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 mespunt cayennepeper
- 100 gram margarine
Meer Recepten
- Mango-grapefruitjam
Met mango, grape-fruit, geleisuiker uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Jam en marmelade - lekker_koken - Varkenshaas speciaal in braadzak
Met varkenshaasje, soepgroente en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - sacha - Tonijnwrap met avacado
Met tonijn, wraptortilla en avocado uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Wraps - estherdanielle - Garnalencocktail speciaal
Met garnalen, rode ui en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Appel-amandelmarmelade
Met appels, amandelen en geleisuiker uit Nederland
6 porties - 1 uur
Wecken - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Fricandeau speciaal
- Allergieen informatie