Allergie informatie: Entrecote met ui en peterselie in rode-wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram boter of margarine
- 1 theelepel vloeibare honing
- 1 deciliter rode port
- 2,5 deciliter rode wijn
- 4 deciliter vleesfond
- 2 kleine uien
- 5 takjes peterselie
- zout
- peper
- 4 entrecotes (á ca. 175 gram)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Entrecote met ui en peterselie in rode-wijnsaus
- Allergieen informatie