Allergie informatie: Empal daging (licht gekruid rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo sukadelappen of riblappen
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 schijfje laos of 0,5 theelepel laospoeder
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 2 eetlepels asemwater
- 2 salamblaadjes
- zout naar smaak
- olie
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Empal daging (licht gekruid rundvlees)
- Allergieen informatie