Allergie informatie: Duiveltjesvlees uit de slowcooker
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels ketjap
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 3 eetlepels gewelde nasikruiden
- 1 a 2 eetlepels azijn
- 1 grote ui
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 mespunt sambal manis
- 1 mespunt sambal brandal
- 1 mespunt boemboe saté
- 1 teen knoflook
- 300 gram hamlappen
- pindakaas
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Aardappelen uit de oven
Met aardappelen, rozemarijn en knoflook uit Nederland
2 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - christy
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Duiveltjesvlees uit de slowcooker
- Allergieen informatie