Allergie informatie: Duitse Rouladen
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 lappen roulade (rundvlees uit de bovenkant van een achterbeen)
- 1 fles rode wijn (vb. Castillo de Nelida)
- 1 bouillonblokje
- pezo
- 200 gram gerookt spek in blokjes
- 100 gram fijn gehakte ajuin
- 1 eetlepel tomatenpuree
Meer Recepten
- Duitse wortelen
Met aardappelen, spekjes en winterpeen uit Duitsland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - jospeeters44 - Duitse aardappelsalade
Met aardappelen, azijn en olijfolie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Salades - bettyvandijk - Duitse Aardappelsalade
Met aardappelen, uien en mayonaise uit Duitsland
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - scorpio - Duitse aardappelsalade
Met aardappels, augurk en creme fraiche uit Duitsland
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - jurski
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Duitse rouladen
- Allergieen informatie