Allergie informatie: Dolmadakia (gevulde wijnbladeren)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram wijnbladeren
- 1 grote ui
- 500 gram kalfsgehakt
- 5 eetlepels rijst
- 1 theelepel fijngehakte muntblaadjes
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
- 1 eetlepel fijngehakte dille
- 0,5 theelepel kaneel
- 0,25 theelepel zout
- 1/3 theelepel peper
- 0,5 deciliter olijfolie
- 3 deciliter kippenbouillon
- sap van 1 citroen
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dolmadakia (gevulde wijnbladeren)
- Allergieen informatie