Allergie informatie: Dending ragi (zacht gekruid rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderbieflappen
- 250 gram kokos
- 0,75 deciliter olie
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel assem
- 1 deciliter water
- 1 eetlepel ketjap manis
- 3 fijn gemaakte kemirienootjes
- 2 blaadjes slam
- 3 blaadjes djeroek poeroet
- 0,5 theelepel laos
- 2 theelepels ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels suiker
- zout
- peper
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dending ragi (zacht gekruid rundvlees)
- Allergieen informatie