Allergie informatie: Dendeng Ragi 1
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram runderlappen
- 2 rode Spaanse pepers
- 2 sjalotjes
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels ketoembar
- 1/2 theelepel djinten
- 1 theelepel laos
- 1/2 theelepel kentjoer
- 2 blaadjes djeroek poeroet
- 1 eetlepel assemwater
- 2 eetlepels olie
- kokos, geraspt van 1/2 kokosnoot
Meer Recepten
- Dendeng Ragi 2
Met rundvlees, laos, knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - 34533 - Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en kemirienoten uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)
Met runderlappen, geraspte kokos en santen uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Dendeng Surabaya
Met runderlappen, trassi, knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - 34533 - Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees)
Met runderlappen, kemirienoten en rode uien uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dendeng ragi 1
- Allergieen informatie