Allergie informatie: Dendang Bali (hete runderlappen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram magere runderlappen
- 50 milliliter pindaolie
- zakje boemboe voor nasi
- zakje boemboe voor bami
- 2 eetlepels sambal oelek
- 2 teentjes knoflook
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken - Telor Masak Bali dan Santen
Met ei en sante uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Eiergerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dendang bali (hete runderlappen)
- Allergieen informatie