Allergie informatie: Daging tomat (gestoofde runderlappen in tomatensaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram runderlappen
- 20 tomaten
- 1 deciliter bouillon
- 6 eetlepels ketjap manis
- 50 gram boter
- olie
- 2 theelepels zout
- 4 theelepels peper
- 0,25 theelepel nootmuskaat
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Kalfsschnitzel in tomatensaus
Met kalfsschnitzel, gepelde tomaten en zwarte olijven uit Italie
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Daging tomat (gestoofde runderlappen in tomatensaus)
- Allergieen informatie