Allergie informatie: Daging satan (pittig gekruide stoofschotel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram magere runderlappen
- 5 sjalotten
- 1 tenen knoflook
- 1 eetlepel sambal oelek
- 7 gedroogde rawit
- 1 theelepel suiker
- 3 eetlepels ketjap
- 1 eetlepel azijn
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Daging satan (pittig gekruide stoofschotel)
- Allergieen informatie