Allergie informatie: Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook)
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram runderlappen
- 4 uien
- 7 tenen knoflook
- 4 centimeter laos
- 3 theelepel trasi
- 2 daun djeruk purut
- 4 daun salam
- 3 eetlepel trassiwater
- 3 eetlepel asumwater
- 4 lomboks
- 1 theelepel zout
- 3 eetlepels suiker
- 4 eetlepels olie
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook)
- Allergieen informatie