Allergie informatie: Daging Babi Kering
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram magere dikke speklappen
- 2 eetlepels sambal trassi
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 2 theelepels trassi
- 1 eetlepel citroensap
- 3 stuks bosui, in ringetjes
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Met runderlappen, santen en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Daging babi kering
- Allergieen informatie