Allergie informatie: Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels Thaise groene currypasta
- 3 eetlepels olie
- 2 varkenshaasjes, in dunne plakjes
- 1 schaaltje minimaïskolfjes (125 gram)
- 1 rode ui, in dunne partjes
- 200 gram peultjes, schoongemaakt
- 200 milliliter kokosmelk
- 0,5 zakje stoneleeks (a 8 stuks)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
- Allergieen informatie