Allergie informatie: Curry van rundergehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 uitje
- 350 gram rundergehakt
- 1 ei
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 knoflookteen
- zout en peper
- 30 gram bloem
- 25 gram boter
- 2 eetlepels olie
- 1 deciliter bouillon
- 2 theelepels kerrie
- 1 deciliter crème fraîche
- 1 deciliter appelmoes
- 1 eetlepel gesnipperde peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Curry van rundergehakt
- Allergieen informatie