Allergie informatie: Couscous met lamsschouder en verse groenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pakje couscous 350 gram
- 600 gram lamsschouder
- 4 grote wortels
- 1 courgette
- 0,5 pompoen
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 4 tenen knoflook
- 1 kopje rozijnen
- 2 theelepels koriander (ketoembar)
- 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
- 1 theelepel vijfkruidenpoeder
- 50 gram roomboter
- 3 eetlepels olijfolie
- grove zeezout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Couscous met lamsschouder en verse groenten
- Allergieen informatie