Allergie informatie: Cote de boeuf a la Marseillaise
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram fijne rib
- 50 gram boter
- 3 grote uien
- mosterd
- 1,5 deciliter bouillon
- zout
- peper
Meer Recepten
- Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha - Boeuf bourguignon
Met rundvlees, winterpeen en gerookt spek uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Boeuf bourguignon
Met riblappen, ontbijtspek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - Muck - Rouget de mer à la marseillaise
Met vis, ui en tomaten uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - hendriks37 - Boeuf bourgignon
Met rundvlees, rode wijn en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Stoofschotels - estherdanielle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Cote de boeuf a la marseillaise
- Allergieen informatie