Allergie informatie: Chinees varkensvlees met verse gember en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo varkensfricandeau (of hamlappen)
- 250 gram champignons
- 2 theelepels verse gember (of poeder)
- 1 mespuntje ve tsin
- 1 mespuntje peper
- 1 eetlepel sambal
- 2 teentjes uitgeperste knoflook
- 1 ui
- zonnbloemolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Chinees varkensvlees met verse gember en champignons
- Allergieen informatie