Allergie informatie: Chinees geroosterd varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere speklappen
- 3 teentje knoflook, fijngehakt
- 1,5 eetlepels olie
- 3 eetlepels honing
- 1,5 eetlepels hoisinsaus
- 1,5 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel rode wijn
- 3 theelepels versgemalen peper
- 0,5 theelepel vijfkruidenpoeder
- 0,5 theelepel sesamolie
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Aardappelen (geroosterd)
Met aardappelen, rode ui en knoflook uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Chinees geroosterd varkensvlees
- Allergieen informatie