Allergie informatie: Capik curry madras (pittige curry van lamsvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1200 gram lamsvlees
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 1 theelepel venkelzaad
- 1 eetlepel korianderzaad
- 10 fenegriekzaadjes
- 2 kruidnagels
- 5 chilipepers
- 2 grote uien
- 3 centimeter djahe
- 4 teentjes knoflook
- 5 rawits
- 1 theelepel zout
- 2 grote tomaten
- 4 deciliter ongezoete kokosmelk
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Capik curry madras (pittige curry van lamsvlees)
- Allergieen informatie