Allergie informatie: Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees
- 3 salamblaadjes
- 3 jeruk purut blaadjes
- 50-75 milliliter ketjap benteng
- 50 milliliter pindaolie
- 1 theelepel gula jawa (palmsuiker)
- 75 milliliter water
- boemboe:
- 5 sjalotten
- 1 rode lombok
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 theelepel trassi
- 2 theelepel asem
- 5 centimeter gember
- 3 centimeter verse laos
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Boemboe bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)
- Allergieen informatie