Allergie informatie: Boeuf Bourguignon
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rosbief
- 3 sjalotjes
- 200 gram champignons
- 75 gram boter
- 100 gram magere gerookte spekblokjes
- 20 zilveruitjes
- klein blik tomatenpuree
- 1 eetlepel bloem
- 2 deciliter rode wijn
- 2 deciliter vleesbouillon
- zout en peper
- 1 eetlepel gehakte tijm vers of 1 theelepel gedroogd
- 1 laurierblad
- 1 eetlepel maizena of allesbinder
Meer Recepten
- Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha - Cote de boeuf Wellington
Met fijne rib, mosterdpoeder en grof zeezout uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - fverbist - Boeuf bourguignon
Met rundvlees, winterpeen en gerookt spek uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Boeuf bourguignon
Met riblappen, ontbijtspek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - Muck - Boeuf bourgignon
Met rundvlees, rode wijn en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Stoofschotels - estherdanielle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Boeuf bourguignon
- Allergieen informatie