Allergie informatie: Boeuf Bourguignon
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kg magere runderriblappen
- 150 gram mager rookspek in kleine blokjes
- 1 deciliter olijfolie
- 10 sjalotjes
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepels bloem
- 1 flinke ui
- 200 gram wortelen
- 5 deciliter rode wijn
- tijm
- 1 laurierblad
- zout en peper
- 250 gram champignons
- 5 deciliter bouillon
- maizena of allesbinder
- wat fijn gehakte peterselie
Meer Recepten
- Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha - Cote de boeuf Wellington
Met fijne rib, mosterdpoeder en grof zeezout uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - fverbist - Boeuf bourguignon
Met rundvlees, winterpeen en gerookt spek uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Boeuf bourguignon
Met riblappen, ontbijtspek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - Muck - Boeuf bourgignon
Met rundvlees, rode wijn en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Stoofschotels - estherdanielle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Boeuf bourguignon
- Allergieen informatie