Allergie informatie: Boeren schnitzel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 schnitzels van 175 gram
- 100 gram zoute spekjes, klein gesneden
- 200 gram champignons
- 2 uien
- zout
- peper
Meer Recepten
- Boeren hap
Met aardappels, kidneybonen en gehakt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Stamppotten - hilda - Varkenshaas speciaal in braadzak
Met varkenshaasje, soepgroente en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - sacha - Saltimbocca voor gourmet
Met schnitzel, salie en parmaham uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Mijn zelfgemaakte croutons
Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - HuibV - Schnitzel in tomatensaus
Met schnitzels, sjalotjes en groene olijven uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Boeren schnitzel
- Allergieen informatie