Allergie informatie: Bistecca al vino rosso
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 entrecotes
- voor de marinade:
- 150 milliliter (Italiaanse) rode wijn
- 1 eetlepel rode-wijnazijn
- 2 gesnipperde sjalotten
- 200 gram bij voorkeur grof gehakte verse italiaanse kruiden (majoraan, salie, oregano, rozemarijn en basilicum)
- 2 tenen knoflook
Meer Recepten
- Gemengde salade
Met lollo rosso, rode ui en wortel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Gemengde salade met danish blue en olijven
Met eikenbladsla, groene olijven en olijfolie uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Salades - lucyvader - Appel-radijssalade
Met kropsla, olijfolie en appels uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Salades - lucyvader - Vis uit de oven met wortel, prei en pesto rosso
Met kabeljauw, wortel en prei uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - mloes - Paprikatortilla met feta
Met wraps, paprikas en feta uit Mexico
4 porties - 30 minuten
Vegetarisch - ikooi
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Bistecca al vino rosso
- Allergieen informatie