Allergie informatie: Bifteki (met feta gevulde gehaktballetjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gehakt (half-om-half)
- 150 gram feta (blokjes)
- 1 ui
- 3 eetlepels paneermeel
- 1 ei
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 2 theelepels fijngehakte verse munt
- zout
- peper
- 3 eetlepels bloem
- 1 deciliter olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Bifteki (met feta gevulde gehaktballetjes)
- Allergieen informatie