Bietstuk met gekleurde paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Boen de schoon, snijd ze in partjes en kook ze in water met 10 minuten.
  2. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
  3. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  4. Bekleed een braadslede met bakpapier.
  5. Leg de 's op het bakpapier en rooster ze in het midden van de oven 20 tot ze zwarte blaren vertonen.
  6. Meng de aardappelpartjes met de knoflook, de helft van de , oregano en en leg ze in de braadslede bij de 's.
  7. Neem de 's uit de oven en doe ze 10 minuten in een plastic zak.
  8. Rooster de aardappelpartjes in 15 minuten bruin en gaar.
  9. Schep het nog een keer om.
  10. Trek de velletjes van de 's, verwijder de zaadjes en snijd ze in reepjes.
  11. Wrijf de in met de resterende en bestrooi ze met .
  12. Verhit een grillpan en rooster de in 5 minuten aan beide kanten bruin en rosé.
  13. Schep de paprikarepen met basilicum en door elkaar.
  14. Leg op 2 borden ieder een biefstuk en verdeel de paprikarepen erover.
  15. Bedruppel het gerecht met de azijn.
  16. Schep de aardappelpartjes naast de biefstuk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
211 kcal
10%422 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%90 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bietstuk met gekleurde paprika