Allergie informatie: Biefstuk uit Boulogne
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dunne biefstukken
- 125 gram gehakt
- 1 ei
- 50 gram boter
- 1 deciliter bouillon
- 0,5 deciliter rode wijn
- 3 sjalotjes
- peterselie
- tomatenpuree
- zout
- peper
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Biefstuk uit boulogne
- Allergieen informatie