Allergie informatie: Biefstuk met cognacsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 biefstukken (125 gram per persoon)
- 2 sjalotjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel suiker
- 2 deciliter bouillon
- 0,5 deciliter cognac
- 40 gram bak en braad
- zout en peper
- 2 theelepels bak en braad (voor het papje)
- 1 theelepel bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Biefstuk met cognacsaus
- Allergieen informatie