Allergie informatie: Biefstuk in rode wijnsaus met rozemarijn en geroosterde groenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 nieuwe aardappeltjes
- 1 deciliter goede olijfolie
- 1 theelepel fijngehakte verse rozemarijn
- 6 teentjes knoflook,in plakjes
- grof zeezout
- 4 mooie dikke champignons
- 12 asperges
- 2,5 deciliter rode wijn
- 5 biefstukken van de haas ca. 260 gram
- versgemalen zwarte peper
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk