Allergie informatie: Bieflapjes met aardappelkoekjes en kruidenboter
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 bieflapjes
- olijfolie
- 75 milliliter bouillon
- 75 milliliter whiskey
- klontje boter
- voor de aardappelkoekjes:
- 500 gram aardappels
- 100 milliliter melk
- klontje boter
- 2 eetlepels lente ui, fijngehakt
- bloem
- boter om in te bakken
- voor de kruidenboter:
- 50 gram zachte boter
- 2 eetlepels lente ui, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 2 eetlepels peterselie, fijngesneden
- 2 eetlepels bieslook, fijngesneden
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Bieflapjes met aardappelkoekjes en kruidenboter
- Allergieen informatie