Allergie informatie: Beenham met rode saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 beenham, geroosterd
- 500 gram aardappeltjes
- 2 eetlepels rode jam
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 2 eetlepels verse tijmblaadjes
- 400 gram broccoli
- 200 milliliter vleesfond
- 1 eetlepel mosterd
- 100 milliliter rode port
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Beenham met rode saus
- Allergieen informatie