Allergie informatie: Basisrecept voor wildfond
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels sojaolie
- 3 liter water
- 2 deciliter rode wijn
- 3 uien, ongepeld en doormidden gesneden
- 1 prei, in ringen
- 1 winterwortel, in plakken
- 1 bolletje knoflook, ongepeld
- 2 tomaten, in vieren
- 3 laurierbladeren
- 3 kruidnagels
- 10 jenever bessen
- 1,5 kilo wildafsnijsels
- 1 theelepel tijm, versgehakt
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Basisrecept voor wildfond
- Allergieen informatie