Allergie informatie: Balsamicofilet met champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram sjalotjes
- 500 gram champignons
- 400 gram runderfilet
- 300 gram varkensfilet
- 4 eetlepels boter
- zout en peper
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 1 vleesbouillonblokje
- ca. 0,5 theelepel gedroogde marjolein
- 1 eetlepel aardappelzetmeel
- 75-100 milliliter slagroom
- evt. marjolein ter garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Balsamicofilet met champignons
- Allergieen informatie