Allergie informatie: Babi Tomat
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram varkensvlees, in blokjes
- 1 theelepel sambal badjak
- 1/2 theelepel djahe
- 1/2 theelepel sereh
- 1 theelepel ketoembar
- 1/2 theelepel djinten
- 3 stuks grote tomaten, in blokjes
- 3 kopjes water
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi tomat
- Allergieen informatie