Allergie informatie: Babi Tjau Pudak
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hamlappen, in dobbelstenen
- 1 stuks grote fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 0,5 theelepel djahe
- 25 gram mie
- 2 deciliter water
- 2 eetlepels ketjap manis
- versgemalen zwarte peper
- zout
Meer Recepten
- Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi Bali
Met varkensfricandeau, santen asli en knoflook uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - louca - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi tjau pudak
- Allergieen informatie