Allergie informatie: Babi Taotjo
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees, in reepjes
- 2 stuks fijngesneden ui
- 2 theelepels sambal trassi
- 4 teentjes fijngesneden knoflook
- 50 gram doperwten
- 1 stuks fijngesneden kleine prei
- 4 eetlepels taotjo
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel djahe
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Bleekselderij in Taotjosaus
Met bleekselderij, taotjo en rode peper uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - 34533 - Peperolie met Taotjo
Met olie, pepers en taotjo uit Brazilie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Bleekselderie met taotjo
Met bleekselderie, taotjo en knoflook uit China
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - 34533 - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi taotjo
- Allergieen informatie